VISSCHER SEAFOOD weer in zee met HEUTBOUW

FOODGROUP WITH 100 YEARS OF FAMILY BUSINESS.

Visscher Seafood en HEUTBOUW slaan wederom de handen ineen. Visscher Seafood, gespecialiseerd in duurzame zalm en leverancier van visproducten wereldwijd, groeit en wil zich opmaken voor de toekomst. Hiervoor is verruiming van de in 2014 door HEUTBOUW gebouwde fabriek essentieel. In maart 2022 start HEUTBOUW met deze uitbreidingen, zodat Visscher Seafood de mogelijkheid krijgt om nog efficiënter te werken en meer waarde toe te voegen aan haar producten. “In het huidige bedrijfsgebouw wordt werkelijk iedere vierkante meter benut, wat uiteraard goed is voor de rentabiliteit van het pand, maar het weerhoudt Visscher Seafood er ook van om nieuwe kansen te pakken. Met de uitbreidingen zijn er mogelijkheden om nieuwe projecten te starten,” aldus Tim Brouwer, CEO van Visscher Seafood.

“HEUTBOUW is weer de hoofdaannemer en vaste bouwpartner voor het project. Na een succesvolle oplevering van Visscher Seafood in 2014 is ook zusterbedrijf Asia Express Food in Kampen opgeleverd en is Schiava in Groningen van de Brouwer Foodgroup in aanbouw. De uitvoering van de projecten gebeurt zoveel mogelijk met lokale bedrijven en bouwpartners van Urk,” vertelt Rien Heutink van HEUTBOUW. “De fabriek staat dichtbij de oude dorpskern en de havens. De vergunningsverlening had om die reden meer voeten in de aarde, maar zowel Visscher Seafood als de gemeente Urk zijn blij met de plannen zoals deze er nu liggen.” In 2014 heeft Visscher Seafood een geheel nieuwe, toekomstbestendige fabriek laten bouwen die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid. Deze fabriek ondersteunde de medewerkers van Visscher Seafood om te werken aan duurzame doelen. De uitbreiding van de fabriek maakt het mogelijk om deze doelen nog beter na te streven.

 

VISSCHER ALL NATURAL NORTH ATLANTIC SEAFOOD

ander
nieuws